Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Polityka prywatności

 

Administratorem Danych Osobowych jest: firma Basketo Emilian Tomczak, ul. Wyszyńskiego 21, 88-170 Pakość, NIP 556-251-89-63.

Sklep zbiera następujące dane osobowe:

W celu dokonywania zakupów, rejestracji kota klienta, wypełnienia formularza zamówienia:
- Imię i nazwisko
- dane adresowe (ulica, numer domu/mieszkania, miejscowość, kraj)
- dane kontaktowe (telefon)
- adres e-mail
b. adres e-mail
- zapis do newslettera

Podanie danych określonych w punkcie 2a jest dobrowolne, jednak niezbędne do dokonania rejestracji konta, zakupu towaru, wypełnienia formularza zamówienia.

Każdy Użytkownik naszego sklepu ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chcą korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie.

Jeżeli z jakiś względów nie życzysz sobie pozostawienia swoich danych osobowych to masz prawo do ich usunięcia lub nie korzystania z naszego sklepu.

W przypadku zawarcia umowy sprzedaży i wybraniu przez klienta odpowiedniego sposobu dostawy Sklep może udostępniać firmom kurierskim dane osobowe niezbędne do realizacji zamówienia.

Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. masz prawo poprawiania,
uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych
osobowych.

W tym celu korzystaj z właściwych zakładek sklepu internetowego lub
prześlij e – mail pod adres: biuro@basketo.pl

 

IdoSell Trusted Reviews
4.76 / 5.00 4316 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-04-17
Fachowa pomoc telefoniczna przy doborze rozmiaru stabilizatora, ekspresowa wysyłka zamówienia. Polecam.
2024-04-17
Mega profesjonalizm, tym bardziej doceniam gdy poprzednik skapitulował bo dostawa go przerosła. Wyśmienity kontakt z obsługą zamówienia jak z dostawcą. Polecam Gorąco!
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel